Kontakt: Karli Zaniug
GSM: 00386 51 308 324

GROM – GoloRoka Obrambna Metoda,
Je slovenska borilna metoda. Namenjena je vsem osebam, ki se želijo izpopolniti v različnih stilih borjenja in tako postati Univerzalni borci.
Ustanovil jo je g. Karli Zaniug, Mojster različnih borilnih veščin.
V GROMU so zajete naslednje borilne veščine: Krav Maga, MMA, Thai boxing, Brasilian Jujutsu (no-gi), wrestling, Vale tudo, Dirty boxing, Catch Wrestling, brutalna samoobramba (življenje ali na smrt), obramba proti enim ali večimi napadalcev z ali brez orožja, tehnike in princip bojevanja za nevtraliziranje napadalca do končne onesposobitve, borba z orožji in tudi borba z različnimi kombinaciji orožji (palica-nož, pištola-palica, itd..)
V programu imamo tudi praktično, dinamično, ter taktično streljanje, ki je del programa GROM.
Ker v vsaki od borilnih veščin, ki so zgoraj navedene, gremo vedno bolj v globino, postopoma postajamo borci, ki imajo odgovore na vse stile uporabnih borilnih veščin in tako postanete GROM – Univerzalni borci. Prav zaradi tega dajemo veliko poudarka  na sparinge in moderen Krav Maga način bojevanja.
GROM je v bistvu  kontaktna borba. Je svoboden, realen in brutalen, ter ni pod vplivom organizacij, ki  zatirajo in upočasnijo določeno borilno veščino (zaradi piramidnega sistema pridobivanje denarja, politike, itd..).
Na treningih pripravimo člane do tega, da se nikogar več ne bojijo in se zlahka prilagodijo nasprotniku in tako zmagajo. Je bolj vojaško – varnostna verzija, torej na življenje in smrt..
Kondicijo, motoriko in moč pridobimo sistematično. S treningi pa se izboljša moč, samozavest in izboljša se tudi socialno življenje, ki ga živi vsak posameznik.
Smo ena velika družina, zato tudi imamo zdrav medsebojni odnos in si tudi pomagamo na vseh področjih.
GROM treniramo po zelo intenzivnem 1 letnem treningu modernega Krav Maga – Karli Zaniug.
Vsem borcem velik Osss…
Se vidimo na treningu !