PRAKTIČNA SAMOOBRAMBA STOJE IN NA TLEHOBRAMBA PROTI VEČIM NAPADALCEMOBRAMBA PRED RAZLIČNIM OROŽJEMOSNOVNO IN NAPREDNO ROKOVANJE Z OROŽJEMODLIČNO POČUTJE IN VIŠJA SAMOZAVESTPRIMERNO ZA MOŠKE IN ŽENSKECERTIFICIRANE DIPLOME ZA POLOŽENE PASOVEINDIVIDUALNI TRENINGISEMINARJI IN DELAVNICETEAM BUILDING

KRAV MAGA ACADEMY SLOVENIA

LJUBLJANA
torek in
četrtek
18:00 – 19:30

GROM

Kontakt: Karli Zaniug
GSM: 00386 51 308 324
 
GROM – GoloRoka Obrambna Metoda.
Cena mesečnega treninga je 50 eur.
GROM – je slovenska borilna metoda. Namenjena je vsem osebam, ki se želijo izpopolniti v različnih stilih borenja.
Ustanovil jo je g. Karli Zaniug, Mojster različnih borilnih veščin.
V GROMU so zajete naslednje borilne veščine: Moderen Krav Maga, MMA, Thai boxing, Brasilian Jiu jitsu (no-gi), wrestling, Vale tudo, Dirty boxing, Catch Wrestling, brutalna samoobramba (življenje ali na smrt), obramba proti enim ali večimi napadalcev z ali brez orožja, tehnike in princip bojevanja za nevtraliziranje napadalca do končne onesposobitve, borba z orožji in tudi borba z različnimi kombinaciji orožji (palica-nož, pištola-palica, itd..)
V programu imamo tudi praktično, dinamično, ter taktično streljanje, ki je del programa GROM.
Ker v vsaki od borilnih veščin, ki so zgoraj navedene, gremo vedno bolj v globino, postopoma postajamo borci, ki imajo odgovore na vse stile uporabnih borilnih veščin in tako postanete GROM – “Univerzalni borci”. Prav zaradi tega dajemo veliko poudarka  na sparinge in moderen Krav Maga način bojevanja.
GROM je svoboden, realen in brutalen, ter ni pod vplivom organizacij, ki  zatirajo in upočasnijo določeno borilno veščino.
Na treningih pripravimo člane do tega, da se nikogar več ne bojijo in se zlahka prilagodijo nasprotniku in tako zmagajo.
Kondicijo, motoriko in moč pridobimo sistematično. S treningi pa se izboljša moč, samozavest in izboljša se tudi socialno življenje, ki ga živi vsak posameznik.
Smo ena velika družina, zato tudi imamo zdrav medsebojni odnos in si tudi pomagamo na vseh področjih.
GROM treniramo po zelo intenzivnem 1 letnem treningu modernega Krav Maga – Karli Zaniug.
Vsem borcem velik Osss…
Se vidimo na treningu !